|

Οι Άθλιοι του Έλληνα μουγκό

Ο αρχικός τίτλος ήταν ο Μαλάκας και ο πιο Μαλάκας αλλά ύστερα από προτροπή της φίλης μου Κατερίνας τον άλλαξα και τον έβαλα έτσι γιατί είχε δίκιο. Δεν πρέπει να επικεντρωθώ μόνο σε αυτούς τους δύο αλλά και στους 153 που ψήφισαν τα νέα αυτά μέτρα. Που ψήφισαν την καταδίκη την δική μου και χιλιάδων ακόμα νέων και όχι μόνο.

 Κύριοι ( ο Θεός να σας κάνει κύριους) είναι απλό. Αν δεν μπορείτε πείτε το μας.  Εκβιάζεστε σε προσωπικό και πολιτικό επίπεδο; Πείτε το μας να το καταλάβουμε. Άνθρωποι είστε. 
Οι σκέψεις αυτήν την στιγμή είναι άναρχες μέσα στο μυαλό μου. Επικρατεί θυμός, αγανάκτηση και πόνος. Πόνος για το αύριο που ξημερώνει.  Υποτίθεται είστε σπουδαγμένοι, με γνώσεις. Αν όχι εσείς, σίγουρα αυτοί που έχετε στα υπουργεία. Και κάνετε ότι κάνετε;  Καταστρέφεται μια χώρα. Με την ανοχή μας, δεν το συζητώ. Είμαστε εμείς που σας ψηφίσαμε και είμαστε εμείς που δεν έχουμε ακόμα αντιδράσει.  

Βλέπω εχτές φωτογραφίες από το κέντρο της Αθήνας. Κλούβες ,ΜΑΤ και αστυνομία παντού. Γιατί; Αφού ¨κύριοι¨δεν κάνετε κάτι κακό. Απλά ψηφίζεται ένα νομοσχέδιο, τι φοβάστε; 

Αφού ξέρετε τι πάτε να κάνετε γιατί το κάνετε; Περιμένετε να μας δώσετε τα σκατά με έναν ωραίο φιόγκο και να μας πείτε ότι είναι ωραίο δώρο; Αν λοιπόν το νομίζεται αυτό είναι λάθος. Περάστε μια βόλτα από τα καφενεία, τις ταβέρνες, τις καφετέριες, τα προποτσίδικα και γενικότερα όπου συναθροίζεται κόσμος. Σταθείτε για 45 δεύτερα και πείτε είμαι βουλευτής που ψήφισε τα μέτρα και αρχίστε να μετράτε αντιδράσεις αν όχι βρισιές και μούντζες. 

Ο χρόνος λένε είναι ο καλύτερος σύμμαχος για να γιατρέψει πληγές. Όχι όμως τον πόνο. Αυτός μένει βαθιά μέσα στην ψυχή και όταν είναι η ώρα του να βγει στην επιφάνεια τότε καλό είναι να μην είστε κοντά  

Όλη η επικαιρότητα με ένα στη facebook σελίδα του nocomments και στο twitter.

Διαβάστε επίσης στο NoComments.gr