|

Καταγγελία – σοκ του δημάρχου Αλίμου: Στο Ελληνικό εκδίδουν βιαίως ανήλικους μετανάστες

Σοκ προκαλούν οι καταγγελίες του δημάρχου Αλίμου, ο οποίος αποκάλυψε ότι στις εγκαταστάσεις του Ελληνικού, όπου φιλοξενούνται μετανάστες και πρόσφυγες, εκδίδονται ανήλικα παιδιά.

Ο Ανδρέας Κονδύλης, μιλώντας στο «Πρώτο Θέμα», κατήγγειλε πως ο δήμος Αλίμου έχει την πληροφορία ότι τις νύχτες στον χώρο του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού ορισμένοι φιλοξενούμενοι, εκδίδουν ανήλικα παιδιά.

«Έχουμε πάρα πολλές πληροφορίες και καταγγελίες ότι σε ένα συγκεκριμένο σημείο, εκεί στο χώρο του πρώην αεροδρομίου, πάνω από την Ποσειδώνος σε έναν παράδρομο, εκεί που τερματίζουν τα λεωφορεία έχουμε ανήλικη πορνεία από τους ίδιους τους φιλοξενούμενους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Αλίμου.

Στη συνέχεια, ο Ανδρέας Κανδύλης υπογράμμισε πως το φαινόμενο της παιδικής πορνείας είναι πιο έντονο τα βράδια της Παρασκευής και του Σαββάτου.

«Υπάρχει ένα σημείο που εκδίδονται ανήλικοι. Να μην πω από πού τα γνωρίζω, αλλά αυτά που γίνονται εκεί πραγματοποιούνται ώρες που δεν υπάρχουν λεωφορεία, δηλαδή βραδινές ώρες και κυρίως Παρασκευές με Σάββατα, αλλά και τις καθημερινές.

Μου τα έχουν επιβεβαιώσει και μέσα από την αστυνομία, αλλά τα πρόσωπα δεν μπορώ να τα κατονομάσω δημόσια, καταλαβαίνετε. Για να το πω δημόσια έχω μια εικόνα, ότι υπάρχει αυτό και δεν είναι ένα φαινόμενο που δεν το γνωρίζω αλλά που έχει βάση», ανέφερε ακόμα ο δήμαρχος Αλίμου.

Τέλος, ο Ανδρέας Κονδύλης τόνισε πως η αστυνομία, παρότι γνωρίζει, έχει ελλιπή φρούρηση. Μάλιστα, ο δήμαρχος Αλίμου διερωτήθηκε πώς δέκα αστυνομικοί προστατεύουν καταυλισμό 6.000 ανθρώπων.

Όλη η επικαιρότητα με ένα στη facebook σελίδα του nocomments και στο twitter.

Διαβάστε επίσης στο NoComments.gr