|

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο με τα βασανιστήρια του Βαγγέλη Γιακουμάκη

Αποτροπιασμό και σοκ προκαλεί το βίντεο με τα βασανιστήρια στα οποία υποβαλλόταν ο Βαγγέλης Γιακουμάκης, μέσα στην Εστία της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων. Υπαίτιοι των μαρτυρίων είναι τα μέλη της παρέας των Κρητικών, οι οποίοι έχουν ήδη κατηγορηθεί, για τραμπουκισμό και σωματικές βλάβες στον 20χρονο σπουδαστή.

Το βίντεο που περιέχεται στη δικογραφία και που σήμερα δημοσιεύει ο Ελεύθερος Τύπος, αποτελεί μόνο ένα από τα ντοκουμέντα των βασανιστηρίων, αλλά το μοναδικό που έχει περιέλθει στα χέρια των Αρχών.

Στο διάρκειας 2,5 λεπτών βίντεο, φαίνονται οκτώ νεαροί που επιτίθενται στον Βαγγέλη, ενώ ένας από αυτούς τραβά με το κινητό του.

Ο 20χρονος σπουδαστής είναι πεσμένος στο κρεβάτι του δωματίου του δωματίου του, παρακαλώντας – μάταια – τους υπόλοιπους να τον αφήσουν. Οι δράστες γελούν και φωνάζουν, κοροϊδεύοντάς τον. Εκείνος φωνάζει ότι πονά κι εκείνοι συνεχίζουν.

Βαγγέλης Γιακουμάκης - μαρτύρια - συμφοιτητές

Σε μία στιγμή, ο Βαγγέλης κάνει ότι γελάει, σε μια προσπάθεια να τον αφήσουν. Τότε ένας μυώδης Κρητικός του κάνει κεφαλοκλείδωμα.

Βαγγέλης Γιακουμάκης - μαρτύρια - συμφοιτητές

Βαγγέλης Γιακουμάκης - μαρτύρια - συμφοιτητές

Κάποια στιγμή, ένας από τους νεαρούς ακούγεται να λέει, «φτάνει, αφήστε τον τώρα» και λίγο αργότερα τον αφήνουν. Οι νεαροί και αυτός που τραβάει το βίντεο, βγαίνουν από το δωμάτιο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αυτός που τραβούσε το βίντεο και που ζήτησε από τους υπόλοιπους να αφήσουν τον Βαγγέλη, είναι ο σπουδαστής που κατά τις καταθέσεις «έσπασε» και ομολόγησε τα όσα έκαναν στον Βαγγέλη Γιακουμάκη οι συνσπουδαστές του, παραδίδοντας το εν λόγω βίντεο σε υπάλληλο της Γαλακτοκομικής Σχολής.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στο δωμάτιο 212, από το οποίο ο Βαγγέλης είχε φύγει, μετά από όλα όσα του έκαναν.

Στο βίντεο που βλέπει σήμερα το φως της δημοσιότητας, ο Βαγγέλης φορά το μπλε φούτερ, το οποίο φορούσε όταν εξαφανίστηκε.

 

Όλη η επικαιρότητα με ένα στη facebook σελίδα του nocomments και στο twitter.

Διαβάστε επίσης στο NoComments.gr