|

Σπύρος Σούλης: Αυτή είναι η γυναίκα της ζωής του

Ο Σπύρος Σούλης, ο ταλαντούχος αρχιτέκτονας - παρουσιαστής, έκλεισε τα 40 του χρόνια και θέλησε να το γιορτάσει. 
Δίπλα του, όπως πάντα, βρισκόταν η... γυναίκα της ζωής του, που δεν είναι άλλη από την πολυαγαπημένη του αδελφή Κατερίνα. 

Το βράδυ της περασμένης Τετάρτης 15 Οκτωβρίου, ο Σπύρος Σούλης υποδέχτηκε στην «Grilleria», το γνωστό εστιατόριο στη Γλυφάδα -αποτελεί το νέο του εγχείρημα σε συνεργασία με τον Άρη Χατζόπουλο- τους φίλους και τους συνεργάτες του. Η υπέροχη βραδιά συνοδεύτηκε με δροσερά cocktails, ευφάνταστες γεύσεις και πολύ καλή ξένη κι ελληνική μουσική.

Με το χαρακτηριστικό του χιούμορ, μοίρασε τα κεράκια σε δύο τούρτες, λέγοντας ότι κλείνει δύο φορές τα 20. Όταν τα έσβησε είχε στο πλευρό του την οικογένειά του και κυρίως την αδελφή του Κατερίνα, η οποία βέβαια ήταν και η πρώτη που του ευχήθηκε. 
Η πανέμορφη Κατερίνα είναι πάντα δίπλα του και τον στηρίζει τόσο στα εύκολα όσο και στα δύσκολα. Άλλωστε είναι μια συνήθεια που έχει αποκτήσει από πολύ μικρή ηλικία. 

Όμως η σχέση τους είναι αμφίδρομη, αφού και εκείνος έχει μεγάλη αδυναμία στην αδελφή του και δεν κουράζεται να το δείχνει σε κάθε ευκαιρία. Η δύναμη της σχέσης τους μάλιστα φάνηκε την περίοδο που η Κατερίνα χώρισε από τον Κώστα Κόκλα. Ο Σπύρος ήταν συνεχώς δίπλα της σε αυτό τον χωρισμό και τη στήριξε με όλους τους τρόπους.

Πηγή: εφημερίδα SPIRTO

Όλη η επικαιρότητα με ένα στη facebook σελίδα του nocomments και στο twitter.

Διαβάστε επίσης στο NoComments.gr