|

Εκλογές, δημοψήφισμα και καυγάδες στο Μαξίμου

Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά. Επιστρέψαμε από τις διακοπές του Πάσχα (όποιες και αν ήταν αυτές) και μπαίνουμε πάλι στην καθημερινότητα. Πόλλα έγιναν αυτές τις μέρες που μας πέρασαν και πολλά είπαν οι γείτονες από τις πολυκατοικίες αλλά τώρα με όλα αυτά που λέγονται τι να πρωτοπιστέψει κανείς. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Να ξεκαθαρίσω ότι υπό φυσιολογικές συνθήκες αυτό που θα διαβάσετε παρακάτω θα έπρεπε να είναι ένα σοβαρό κείμενο. Αλλά.... επειδή είναι και κουτσομπολιά δεν μπορούμε να το παρουσιάσουμε έτσι.

Πάμε όμως να δούμε τι ακούσαμε. 

Όχι δεν θα σας πω ότι δεν θα κλείσουν οι τράπεζες σήμερα ή αύριο, αυτό δεν το ξέρω. Αυτό όμως που θα σας πω είναι το εξής. Την Μ. Πέμπτη που ο Πρωθυπουργός επικοινώνησε με τον Ντόναλτ Τούσκ για Σύνοδο Κορυφής και πήρε αρνητική απάντηση ( έφαγε πόρτα δηλαδής) και εκεί πέταξε στον Ευρωπαίο Αξιωματούχο την ατάκα " Ωραία λοιπόν εγώ παραιτούμαι". Σύμφωνα με τα όσα λέγονται στην δίπλα πολυκατοικία εισηγήθηκαν στον Αλέξη Τσίπρα να μην το πράξει εκείνη την μέρα αλλά να το κάνει την Τετάρτη ή την Πέμπτη (σήμερα ή αύριο δηλαδής). .Ήταν και το Πάσχα βλέπεται. Υπάρχει όμως και το σενάριο που αντί για εκλογές θα κάνουμε δημοψήφισμα για το αν θέλουμε Ευρώ ή Δραχμή. Αλλά αυτό είναι το δεύτερο σενάριο.

Έτσι λοιπόν και εγώ περιμένω να δω αν σε αυτές τις δύο μέρες θα επιβεβαιωθούν τα όσα άκουσα ( και να σας πω την αλήθεια ΔΕΝ θέλω να επιβεβαιωθούν). 

Το άλλο θέμα που ακούστηκε έχει να κάνει πάλι με τον Αλέξη Τσίπρα και τον Πάνο Καμμένο. Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα λένε στο ρετιρέ της πολυκατοικίας προ ολίγων ημερών ο Π. Καμμένος είχε συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα στο Μαξίμου. Σύμφωνα με τα παιδιά από το ρετιρέ ήταν ένα  δυνατός καυγάς μεταξύ των δύο αντρών που έκανε τόσο έξαλλο τον Πάνο Καμμένο που δεν βγήκε από την μπροστινή πόρτα του Μαξίμου αλλά από την πίσω και μάλιστα σε έξαλλη κατάσταση. Να σας πω την λεπτομέρεια που με έκανε να το πιστέψω; Στην πίσω μεριά το Μαξίμου συνορεύει με το σπίτι ενός διπλωμάτη ή πρέσβη γείτονας χώρας που έχει φρουρό. Αυτός ήταν  που είδε τον αρχηγό τον ΑΝ.ΕΛ. εν εξάλλω κατάστασή να βγαίνει από την πίσω πόρτα του Μαξίμου και ειδοποίησε την φρουρά του να τον παραλάβουν. 

Τώρα τι να σας πω; Από την μία παρακαλάω όλα αυτά να είναι αρλούμπες και λόγια του αέρα γιατί αν είναι αλήθεια τότε είμαστε μόνο για κλάματα. 

Όλη η επικαιρότητα με ένα στη facebook σελίδα του nocomments και στο twitter.

Διαβάστε επίσης στο NoComments.gr